Wat is het?

De Kerstmis Masterclasses Rijsttafel bestaat uit 5 lessen en een aantal huiswerkopdrachten. Je maakt in tijdsbestek van 2 weken, vanaf 11 december tot en met 24 december, onder mijn begeleiding en met behulp van een compleet draaiboek een Rijsttafel voor in elk geval 10 personen. Alle ingrediënten zijn inbegrepen dus thuis hoef je alleen nog maar voor de drankjes te zorgen.

Voor wie is het?

Deze Masterclass is alleen voor een selectief gezelschap:
In zowel Kwadijk (Purmerend) als Vathorst (Amersfoort) is ruimte voor 2 groepen van maximaal 3 deelnemers, een groep ’s middags en een groep ’s avonds. Ik verwacht van jou als deelnemer dat je een enthousiaste en al redelijk gevorderde hobbykok bent en dat je snel kunt werken. Elke les zal pittig doorgewerkt worden.

Hoe werkt het?

Vooraf krijg je een keuzemenu, zodat de gerechten geheel naar jouw wens zijn. Het draaiboek en dus de lessen worden daarop ingedeeld. Samen met de deelnemers worden de data en tijdstippen van de lessen definitief ingepland, zodat het in ieders agenda past. Er valt niet aan te ontkomen dat je ook thuis eea zult moeten voorbereiden, met name op de dag waarop jouw Kerstdiner plaats vindt. Alles wat je thuis moet doen, vind je terug in je draaiboek.

Wat kost het?

Deze Kerstmis Masterclasses Rijsttafel kost €350 voor de rijsttafel voor 10 personen. Meer gasten aan jouw Kerstdiner? Voor elke persoon extra betaal je €10 extra. Het maximum aantal waarvoor je kunt komen koken is 20 personen. Alle ingrediënten zijn inbegrepen. Zelf hoef je dus alleen maar voor de drankjes te zorgen.

Hoe meld ik mij aan?

Bel of mail mij voor eventueel meer info en aanmelding: 06-83172164 of passie@dekeukenvanyvette.nl.
NB: alleen nog plek in Kwadijk (Purmerend). De lessen zijn op maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13, maandag 18 en donderdag 21 december, allemaal van 19:00 – 22:00 uur.
Doe jij mee met deze unieke Masterclasses?