Vega Loempia’s met Sambalsaus

Vega Loempia’s met Sambalsaus

Vega Loempia’s met Sambalsaus   Vroeger thuis werden er eigenlijk weinig loempia’s gemaakt. Als mijn vader hapjes maakte, dan waren het lempers, bapoa’s en risolles.  Ik heb ontdekt dat het maken van loempia’s helemaal niet zo tijd...
Kering Tempeh

Kering Tempeh

Kering Tempeh Dit is een topper bij mijn Workshops Indisch Koken. Of je nou vegetarisch bent of niet, het is één van de gerechten die echt bij een uitgebreide rijsttafel horen. Ik heb dit recept gekregen van Yvonne, zij was er bij op de allereerste ‘Open keuken van...
Gado Gado

Gado Gado

Gado Gado   Ingredienten: Saus: • 4 sjalotjes of 1 middelgrote ui • 2 teentjes knoflook • 2 el olie • 1,5 tl sambal oelek • 1 tl trassi, opgelost in 2 el heet water • 4 el pindakaas met nootjes • 1 el citroensap • 1 el gula djawa • Zout Groenten: • Witte kool,...