WORKSHOP INDISCH KOKEN

Hou jij ook zo van samen koken – samen eten? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Met een groep van minimaal 10 personen is in ons Eetcafé in Amersfoort de hele professionele keuken plus het restaurant exclusief voor jullie beschikbaar!

Ik laat je kennismaken met de Indische keuken. We beginnen met uitleg, ruiken, voelen en proeven van de heerlijke kruiden als sereh (citroengras), laos, djinten (komijn), djahé (gember) en trassi. Je leert zelf een kruiden boemboe te maken zodat je voortaan Indisch kunt gaan koken zonder kant en klare pakjes, bakjes en zakjes uit de supermarkt of de toko.

Met de hele groep maak je een hele rijsttafel waar je vervolgens ook samen van gaat genieten. Natuurlijk krijg je de recepten na afloop van de workshop zodat je later zelf ook heerlijk kunt koken!

Het koken duurt ongeveer 2,5 – 3 uur, daarna gaan jullie heerlijk van de zelf gekookte rijsttafel genieten!

Kosten: € 79.95 per persoon, dit is inclusief koffie, thee en fris. Wijn, bier en overige alcoholische dranken worden aan het eind van de workshop apart afgerekend.

Heb je iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? Neem contact op en we plannen in gezamenlijk overleg een datum.

NIEUW: Zondag 10 september organiseren we een Workshop Indisch koken op open inschrijving! Bij minimaal 10 inschrijvingen gaat de workshop door. 

Dus, krijg jij geen 10 personen bij elkaar maar wil je wel graag een keer komen koken? Dit is je kans!

 

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland

Interesse in een Workshop Indisch koken met een groep? Vul in en ik neem contact met je op!

8 + 12 =

Heb je iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? Neem contact op en we plannen in gezamenlijk overleg een datum.