ZOMER AANBIEDING
Zomer Workshop BBQ: Sateh met pindasaus
Het is zomer, het is prachtig weer en de BBQ kan naar buiten!
En wil je dan ook eens wat anders dan sjasliks, hamburgers en speklapjes op de BBQ dan moet je beslist deze workshop komen doen: echte Indische Sateh Ajam of Sateh Babi met Indische pindasaus!
De workshop begint om 19:00 uur en duurt ongeveer 2,5-3 uur. Je marineert malse kipdijfilet in een heerlijke, door jou zelf gemaakte Indische marinade. Terwijl de marinade intrekt maak je de pindasaus, de lontong (koude kleefrijst in blokjes) en een heerlijk frisse Atjar Ketimoen (zoet-zuur van komkommer). Vervolgens rijg je de gemarineerde stukjes vlees op de stokjes. Alles klaar voor een heerlijke BBQ thuis! Je krijgt voldoende mee voor 4 personen.
Liever zoet? Dat kan ook:
Workshop Zomerse Zoete Lekkernijen
Maak je eigen Tjendol, Kue Lapis en Pandan Cake !
Deze workshops worden ’s middags gegeven, van 13:30 -16:30 uur. Alles wat je gemaakt hebt neem je mee naar huis.
Kosten: € 49,50 per persoon. Inbegrepen zijn koffie, thee en water.
Schrijf je in op een van de volgende data.