Ik hoor het constant om me heen: ‘Het is zomervakantie’, en er wordt zonder meer aangenomen dat je dan niets meer verkoopt. Wacht maar, zeggen ze, na de zomervakantie trekt het weer aan.

Maar wat is dat eigenlijk voor een onzin, waarom niet gebruik maken van het zomerseizoen? Juist De keuken van Yvette moet met ‘Workshops | Catering | More’ een aanbod kunnen samenstellen waar mensen tijdens de zomermaanden juist wél gebruik van willen maken.

Ik ben inmiddels een aantal initiatieven gestart, zoals de Kids Kook Club en de Indische Sateh met pindasaus. Regelrechte zomeraanbiedingen, toch?

En in de zomerperiode gaan ook veel mensen uit eten, dus waarom niet een actief etentje, waarbij je voor een vergelijkbare prijs met elkaar de maaltijd bereidt en er vervolgens samen van geniet?

Dus mensen, even de komkommertijd-gedachte aan de kant en bewijs samen met mij dat de zomer juist de tijd is om gezellig samen actief te zijn. Samen koken, samen eten. Elk jaargetijde, dus ook nu!

Als jij samen met mij wilt bewijzen dat de zomer geen komkommertijd is, heb ik speciaal voor jou en je familie, vrienden of collega’s het volgende bedacht:

zomer korting 10%

Workshop Indisch koken geen € 47,50 maar € 42,75 per persoon!

Geldig vanaf 18 juli tot en met 30 augustus.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de Workshop Indisch koken.

Voor contact/reserveren: info@uitdekeukenvanyvette.nl of 06-8317 2164

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van De keuken van Yvette? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief!